2. Inka Mäkinen

Miss Face 2023 finalisti nro 2. Inka Mäkinen:

Heippa! Mä olen Inka Mäkinen, 21-vuotias ja asun Tampereella. Opiskelen kosmetologiksi ja toimin mallina Studio Facella. Rakastan esiintymistä ja olenkin pienestä asti esiintynyt kaikessa missä on voinut. Koen tämän kisan olevan sopiva minulle, koska olen mallina Studio Facella, sekä Studio Facen missikisat ovat minulle valmiiksi tuttuja, niissä jo aikaisemmin kisanneena. Myös kisan arvot sopivat omien arvojeni kanssa yhteen.

Koen olevani hyvä edustaja Studio Facelle, sillä tulen loistavasti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, olen empaattinen ja aidosti oma itseni, jonka ansiosta monet pitävät minua helposti lähestyttävänä. Minulla on hyvä tilanneymmärrys ja osaan tuoda minusta tilanteeseen sopivan puolen esiin.

Sosiaalinen media on kasvanut lähelle sydäntäni ja toivonkin sen tulevaisuudessa olevan osana minun vakityötä. Näen sosiaalisen median työkaluna, jota voi käyttää yhteiseen hyvään.


Monella teistä saattaa herätä kysymys iästäni, onko näin nuori valmis ottamaan tällaista vastuuta? Ja vastaus on kyllä. Olen vuosien saatossa oppinut ottamaan isojakin määriä vastuuta. Olen kokenut elämässäni jo nyt enemmän vastoinkäymisiä, kun kenenkään ikinä pitäisi. Matkalla olen oppinut selviytymään, ottamaan vastuuta itsestäni jo lapsesta asti, sekä ymmärtämään asioita, mitä kaikki ei välttämättä tule koskaan ymmärtämään. Muutin lapsuudenkodistani 16-vuotiaana yksin toiseen kaupunkiin, joka pakotti kasvamaan aikuiseksi. Muutin uudelleen 17-vuotiaana, jolloin päädyin Tampereelle ja muutos pienestä kaupungista suurkaupunkiin oli valtava. Opin kuitenkin isoja asioita kaikista vastoinkäymisistäni ja osa niistä oli, etten koskaan jätä ketään ulkopuolelle, en usko juoruja, sekä olen kaikille ystävällinen. Tampereelle muuttaminen oli kuitenkin elämäni paras päätös ja täällä olen päässyt toteuttamaan unelmia toistensa jälkeen ja tämä kisa on yksi niistä.

Instagram @inka_mknen