9. Nella Mäkinen

Miss Face 2023 finalisti nro 9 Nella Mäkinen:

Olen aurinkoinen ja helposti lähestyttävä Porilainen. Yksi tärkeimmistä tavotteista elämässäni on oman polun kulkeminen ja muistojen luominen. Olen valokuvaajayrittäjä, joten haluan auttaa ihmisiä tallettamaan muistoja, joiden pariin voi aina palata!

Olen aina ollut auttajatyyppi ja nykyään auttamiseni pyörii nuorten hyvinvoinnin, naisten voimaannuttamisen sekä mielenterveysyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan parissa. Olen hyvin luova ihminen ja koen että luovuus on monessa asiassa etu, mielikuvitukseni on tosi aktiivinen. Kun teen jotain mieluisaa, uppoudun siihen niin vahvasti että uusia ideoita tulee jatkuvasti!

Arkeni pyörii valokuvauksen lisäksi perheeni, vapaaehtoistoiminnan, hallitustyön sekä mallikeikkojen ympärillä. Olen äiti 2,5 vuotiaalle tyttärelleni sekä vaimo. Läheiseni kuvailisivat minua mm. näillä adjektiiveilla: Empaattinen Herkkä Rohkea Aito Luotettava. Pystyn hyvin vahvasti aistimaan ja tuntemaan toisten tunteet, tämän olen saanut käännettyä supervoimakseni. En häpeile näyttää tunteitani, itku on yhtä normaalia kuin nauru. Rohkeus on uusin tulokas vahvuuksien listassani, sillä pari vuotta sitten en olisi uskonut ryhtyväni yrittäjäksi, malliksi tai hakemaan missikisoihin, vaikka esiintyminen on lapsesta asti ollut unelmani. Aitous on vahvuuteni lisäksi yksi tärkeimmistä arvoistani, en häpeile näyttää tunteitani tai epäonnistumisiani. Pystyn jakamaan rehellistä elämää somessa sekä oikeassa elämässä. Nuoresta iästäni huolimatta oon kokenut paljon asioita, jotka ovat kasvattaneet ja avartaneet maailmaani tehden minusta tämän valloittavan persoonan!

Tulevaisuudessa haluan työskennellä vielä laajemmin nuorten hyvinvoinnin parissa ja olla esikuvana heille! Sosiaalisuus ja avoimuus kulkee mukanani joka päivä, joten rakastan tutustua uusiin ihmisiin! Tykkään myös hassutella, heittäytyä spontaanisti eri asioihin sekä leikkisää persoonaa unohtamatta! Elän pää pilvissä, mutta jalat maassa.

Instagram @nnellamakinen