8. Anni Myllymäki

Miss Face 2023 finalisti nro 8 Anni Myllymäki:

Moi! Tässä pirteä tuulahdus Pohjois-Pohjanmaalta, nimittäin 20-vuotias kisan juniori, Anni Myllymäki. 

Oon valmistunut lukiosta syksyllä 2022 ja lähdin siitä melko pian opiskelemaan ammattikouluun kokiksi. Valmistuminen häämöttää jo ihan nurkan takana ja oon työskennellyt ravintola-alalla pian 4 vuotta. Nykyään koulun rinnalla työskentelen Raahen railakkaassa yöelämässä baarimikkona. 

Työstä ja opiskelusta liikenevän ajan vietän luonnossa ja merellä aktiivisesti liikkuen, saksofonia soitellen tai muista taiteista nauttien. Erityisesti melominen ja perheen koirien kanssa tolskaaminen on mulle mieleistä puuhaa. Koska oon kova tekemään töitä yöllä, mut saattaa löytää myös päikkäreiltä. Ne on parhautta.

Oon aika sosiaalinen persoona ja työni puolesta tapaan todella paljon erilaisia ihmisiä ja kuulen mielenkiintoisia elämäntarinoita. Mulle rikkautta on kohdata erilaiset ihmiset ihmisinä ja antaa tilaa puhua. Jokainen ansaitsee tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. 

Edellisen lisäksi mun toinen päämäärä missinä on se, että monilla nuorilla on kova paine päättää todella aikaisin, mihin suuntaan lähteä. Haluan olla elävä esimerkki siitä, että on ihan ok, jos ei ole tarkkaa suuntaa elämälle heti parikymppisenä. On ihan normaali olla utelias ja kokeilla erilaisia juttuja, sekä testata mistä itse tykkää. Kyllä maailma johdattaa ja näyttää suuntaa.

Missi- ja mallihommista kiinnostuin, kun aukesi tilaisuus osallistua pienimuotoiseen missikilpailuun Kalajoella, jotka voitin. Sain siitä ison itsetuntoboostin ja rohkeutta lähtä Miss Face-kilpailuun mukaan. Mulle henkilökohtaisesti on jo iso voitto se, että pääsin finaaliin ja odotankin innolla kiertuetta näiden upeiden naisten kanssa.

Mun tunnusbiisi on Sting – Englishman In New York.

Instagram @annimarjattaaa