7. Tara Lehtonen

Miss Face 2023 finalisti nro 7 Tara Lehtonen:

Olen Tara Lehtonen, olen 21-vuotias ja asun Hämeenlinnassa. Muutin Hämeenlinnaan vasta kolme kuukautta sitten Raumalta, joten miellän itseni usein edelleen raumalaiseksi. Kaipasin pientä maisemanvaihdosta, joten muutin Hämeenlinnaan opiskelemaan Hämeen ammattikorkeakouluun tradenomiksi. Ennen näitä opintoja kävin lukion ja sen jälkeen pidin kaksi välivuotta. Välivuosien aikana tein monenlaista eri työtä ja mietin, mitä todella haluan opiskella.

Olen työskennellyt monella eri alalla, mutta vähän yli vuosi sitten aloitin tekemään töitä tapahtuma-alalla promoottorina ja työ on tuntunut täysin omalta jutulta tähän päivään asti. Jokainen työkeikka on erilainen ja työn kautta olen päässyt mukaan toinen toistaan upeampiin tapahtumiin. Valmistuttuani haluan ehdottomasti jatkaa töitä tapahtuma-alalla ja mahdollisesti myös markkinoinnin parissa.

Olen pienestä asti harrastanut monia eri urheilulajeja, ja urheilu on aina ollut iso osa arkeani. Nykyään muut urheilulajit ovat jääneet, mutta kuntosalilla vietän suuren osan vapaa-ajastani. Tulevaisuudessa suunnitelmana on kilpailla fitneksen parissa fit model –sarjassa.

Urheilun lisäksi rakastan olla kameran edessä ja esiintyä. Olen päässyt mukaan upeisiin kuvausprojekteihin sekä muotinäytöksiin vuosien varrella. Näiden lisäksi vietän mahdollisimman paljon aikaa ystävieni ja perheeni kanssa, omaa aikaa unohtamatta!

Vuosi sitten kesällä minut kruunattiin Pitsimissiksi 2022 ja sanat, joilla minua kuvailtiin, jäivät mieleeni todella hyvin: Sosiaalinen, lämminhenkinen, aito ja helposti lähestyttävä. Olen näistä sanoista samaa mieltä ja koen, että minulle on helppo puhua ja pidän ihmisten kuuntelemisesta.

Instagram @taralehtonen