5. Amanda Niemi

Miss Face 2023 finalisti nro 5 Amanda Niemi:

Moi! Mun nimi on Amanda. Päiväni vierähtävät useimmiten ystävien ja läheisten kanssa, kuvauksissa ja mallin urapolun kasvattamisessa, tankotanssiessa ja maalatessa uusia tauluja kodin seinille! Eläimet ovat myös lähellä mun sydäntä. Oon harrastanut ratsastusta monta vuotta ja päivittäin on pakko katsoa yhden mun lempikissan Wispyn Tiktok-videoita. Toiset lempikissat kuuluvat meidän perheeseen, Aksu ja Alpo.

Rakastan kokeilla erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Makuelämykset ja uudet urheilulajien kokeilut ovat aina jännittäviä. Sillä tavalla löysin tankotanssinkin, ja se on jäänyt pysyvästi. 

Oon luonteeltani luova, rohkea ja empaattinen. Lisäksi oon myös vähän hassuttelija. Piristyn nauruista ystävien kanssa. Oon myös aika hurjapää ja seikkailija. Korkeat paikat, vauhti sekä suunnittelemattomat hetkestä nautittavat asiat ovat parhaimpia. Mun lempielokuvat ovat ehdottomasti Harry Potterit ja Taru Sormusten Herrasta, koska ne ovat täynnä erilaisia seikkailuja. 

Kaiken tän vilskeen keskellä opiskelen bioanalytiikkaa ja käyn töissä päiväkodissa! Tulevaisuuden tavoite ja unelma itselleni on päästä tekemään kansainvälisesti mallin töitä ja osallistua kansainvälisiin missikilpailuihin. Näistä unelmista pidän kiinni enkä luovu vaan aion toteuttaa. 

Haluan myös jonain päivänä auttaa ja jakaa omia kokemuksia niille, jotka kokevat yksinäisyyttä tai riittämättömyyttä. Koen itse joskus tällaisia tunteita, niin kuin varmasti jokainen meistä joskus. Jumitan varsinkin silloin, kun koen, etten ole saavuttanut tarpeeksi. Siksi on tärkeää puhua näistä aiheista, koska ne yhdistävät meitä ja yhdessä olemme vahvempia.

Instagram @amanda.niemi