4. Laura Lahtinen

Miss Face 2023 finalisti nro 4 Laura Lahtinen:

Hei kaikki!  

Olen täynnä intoa ja iloa osallistuessani tähän upeaan kilpailuun. Olen Laura Lahtinen, 24-vuotias kasvatustieteiden opiskelija Tampereelta. Haluan jakaa kanssanne hieman itsestäni, sillä uskon, että tarinani voi inspiroida juuri sinua. 

Kauneus minulle on enemmän kuin pelkkää ulkoista hehkua. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveellistä elämää ja itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Olen aina uskonut, että todellinen kauneus kumpuaa sisältä päin, ja olen sitoutunut edustamaan terveen kauneuden sanomaa. Tämä ei ole vain kilpailu kruunusta, vaan mahdollisuus levittää sanomaa siitä, että jokainen on kaunis omalla tavallaan. 

Päämäärätietoisuus on ohjannut minua läpi elämäni. Olen opiskellut intohimoisesti ja työskennellyt tavoitteideni eteen. Kilpailuun osallistuminen on minulle mahdollisuus näyttää, että unelmat ovat saavutettavissa, kun niihin sitoutuu täysillä. Haluan kannustaa muita, erityisesti nuoria naisia, uskomaan itseensä ja rohkeasti tavoittelemaan omia päämääriään. 

Terve kauneus on minulle päivittäinen mantra. Rakastan liikkua, syödä terveellisesti ja huolehtia sekä kehostani että mielestäni. Uskon, että terveys heijastuu ulospäin, ja haluan näyttää, että kaunis hymy on terveen elämän tulosta. 

Unelmat ovat minun voimani. Olen aina unelmoinut suurista asioista, ja kilpailuun osallistuminen on yksi niistä. Näen itseni suurien yleisöjen edessä opettamassa kauneuden arvostusta, ja se ajatus antaa minulle voimaa joka päivä. Haluan inspiroida muita unelmoimaan suuria ja uskomaan omiin kykyihinsä. 

Kiitos, että sain jakaa kanssanne pienen palan itseäni. Olen valmis astumaan lavalle hymyssä suin ja sydän avoinna. Tämä on matka, jonka aion kokea täysillä – kauneuden, päämäärätietoisuuden, terveen kauneuden ja unelmien matka. 

Instagram @laurasofialahtinen