3. Jenni Hiissa

Miss Face 2023 finalisti nro 3 Jenni Hiissa:

Olen Jenni Hiissa, 28-vuotias hymysuu Tampereelta. Positiivisella asenteellani yritän löytää asioista valoisat puolet, ja se vie minua eteenpäin elämässäni. Ystävieni mukaan olen hyvä kuuntelija ja kanssani voi olla täysin oma itsensä. Ystävät ja perhe ovat minulle tärkeitä, ja viihdytän heitä usein huonoilla vitseilläni.

Työhistoriani koostuu pitkälti asiakaspalvelusta, ja viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt oman alani tehtävissä kosmetiikkaneuvojana. Ihmisten auttaminen on minulle luontaista ja tuo hyvää mieltä. Intohimoni kauneudenhoitoon näkyy työni lisäksi itsestäni huolehtimisena ja haluna ehostautua, mutta tunnen oloni varmaksi myös 15 vuotta vanhoissa kotivaatteissa ilman meikkiä.

Kauneus merkitsee minulle paljon enemmän kuin vain ulkonäköä. Se on toisten kunnioittamista, hyviä käytöstapoja sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvä olo näkyy aina myös ulospäin, joten mielestäni kauneus ja hyvinvointi kulkevat pitkälti käsi kädessä. Ajatusmaailmani perusteella koen voivani seistä Miss Face -kilpailun arvojen takana ja toimia terveen kauneuden lähettiläänä.

Hyvinvoinnistani huolehdin käymällä kuntosalilla ja pelaamalla padelia. Vastapainoisesti toteutan luovuuttani ja nollaan ajatuksiani piirtämällä, joka onkin ollut lempi harrastukseni lapsuudesta lähtien. Ratkon mielelläni myös ristikoita, ja niitä saattaa löytyä kotoani sieltä täältä, kun kaupasta täytyy säännöllisesti hankkia uusin painos Matin helppoja ristikoita.

Olen ikuinen haaveilija, ja unelmoin isosti. Lukuisten tavoitteiden lisäksi minulla on pienestä tytöstä asti ollut haave olla missi, mutta nuorempi minä ei pitänyt itseään riittävänä sanoakseen sitä ääneen. Olen kuitenkin oppinut, että intohimolla ja omistautumisella kaikki on mahdollista ja vain silloin voi elää omannäköistään elämää.

Loppuun vielä fun fact: en ole koskaan käyttänyt, enkä edes maistanut tupakkatuotteita ja aion pitää tästä periaatteesta kiinni jatkossakin!

Instagram @byjennijulia