10. Jasmin Salminen

Miss Face 2023 finalisti nro 10 Jasmin Salminen:

Hei! Olen Jasmin 21 vuotias iloinen nuori nainen Turusta. Valmistuin ammattimalliksi 2017 Olen Suomessa tehnyt muotinäytöksiä sekä Pariisissa European Model Showcasessa ollut 2018. Olen myös lapsimallina tehnyt muotinäytöksiä äitini kanssa aikoinaan. Nykyisin käyn lähinnä kuvauksissa ja tykkään siitä tosi paljon! Ja rakastan esiintymistä! Se on itselle tosi voimauttavaa. Ensimmäiset missikilpailuni oli 2022 kesällä Miss Satakunta kilpailussa.

Työkseni teen asiakashankintaa sekä opiskelen Liiketaloutta oppisopimuksella. 2 vuotias poikani Jack on myös osa arkeani. Intohimoni on aina ollut kauneus ja muoti. Mielenkiintoni kohdistuu myös hyväntekeväisyyteen vanhusten ja lasten parissa.

Mulla on tarina matkastani itseni kanssa tähän pisteeseen ja toivon pääseväni kertomaan lisää siitä ja olemaan rohkaisu ja esimerkki sitä tarvitseville nuorille. Luonteeni on huima empaattisuus, laitan aina itseni muiden saappaisiin ja olen kaikki huomioon ottava. Olen erittäin helposti lähestyttävä ja todella avoin ihminen!

Mua kiinnostaa eri kulttuurit. Sukulaisia minulla on Norjassa ja olemme paljon matkustelleet joka varmasti yksi syy. Olen rempseä hassuttelija ja ei ole vaikea saada mua nauramaan. Arvostan hyvää ruokaa eikä maailmasta löydy ruokaa jota en söisi.

Instagram @jasmin.salminen