1. Jessica Niinimaa

Miss Face 2023 finalisti nro 1. Jessica Niinimaa:

Moikka, olen Jessica 21-vuotias Kirkkonummelta. Olen puoliksi suomalainen ja puoliksi thaimaalainen. Synnyin Suomessa ja kasvoin Thaimaassa 8 vuotta ennen kun muutettiin vuonna 2012 takaisin Suomeen. Silloin en osannut vielä yhtään suomen kieltä. 

Kielen opetteleminen oli vaikeaa, mutta vanhempien, kaverien ja opettajien antama tuki auttoi minua oppimaan.

Muistan miten innoissani olin kun pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa luistelua, hiihtoa sekä näkemään lumisateen, vaikka en erityisesti nautikkaan kylmyydestä. 

Olen onnekas, että sain kokea erilaisia kokemuksia Suomessa sekä Thaimaassa. Maiden eri kulttuurit, uskonto, elämän tavat sekä ajattelu tavat ovat antaneet minulle paljon eri näkökulmia.

Rakastan ruokaa, tehdä sekä syödä. Tykkään tehdä paljon itse ruokaa, koska saan itse päättää maun sekä tiedän mitä tarkalleen siinä ruoassa on. Rakastan tulista ruokaa. Lempiruokani on somtam eli papaja salaatti mihin tulee esimerkiksi fermentoitu kalaa, chiliä ja limeä.

Tykkään pitää arkipäivät kiireisenä, en osaa olla paikoillaan. Haluan olla kokoajan liikenteessä sekä päästä hyödyntämään kaikki aika päivästä. 

Arkeeni tällä hetkellä kuuluu työpäivät 4-6 kertaa viikossa kaupassa, jonka jälkeen menen suoraan töistä iltakoululle opiskelemaan kosmetologi ja kosmetiikkaneuvojaksi. 

Kilpailin ennen sulkapallossa, mutta lopetin harrastuksen ajan puutteen takia. Tällä hetkellä käyn kuntosalilla. Pidän siitä että salilla voi käydä joustavalla aikataululla. Ehkä joku päivä pääsen lisäämään sulkapalloa takaisin arkielämälleni.

Tulevaisuuden suunnitelma on että pääsen toteuttamaan unelmaani eli missinä ja mallina olemista sekä avata oman kauneushoitolan.

Olen rohkea ja ennakkoluuloton uusista asioista. Olen positiivinen enkä pelkää haasteita.

En malta odottaa uusia kokemuksia tästä kilpailusta ja olen innoissani että olen yksi finalisti.

Instagram: @jessicaniinimaa